Depanare SoftwareDocumentatie

Contact

Aveti datele de contact la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Solicitati pret

Fara acest segment - Software - o masina de calcul (calculator, PC, laptop) devine inutil fara aplicatiile (programele) software special create pentru anumite domenii de utilitate. Mai mult decat atat, nu poate fi utilizat fara un sistem de operare cum ar fi: Windows, Linux, iOS, Android etc.


Cele mai importante "soft-uri" sunt cu licenta ce trebuie cumparata. Bine-inteles ca exista si cele cu licenta free - ce pot fi utilizate in mod gratuit.
Stim cu totii ca tehnologia in ceea ce priveste aplicatiile software evoluiaza intr-un ritm ametitor. In acelasi timp, in paralel cresc si riscurile ca aplicatiile sa fie infestate cu virusi. Din acest motiv este important de luat in calcul urmatoarele aspecte:

 • trebuiesc actualizate la zi sistemele de operare;
 • trebuiesc actualizate la zi solutiile anti-virus;
 • trebuiesc actualizate la zi aplicatiile utilizate;
 • atentie la mesajele mail si atasamentele din ele;
 • atentie la sursele pe care navigam pe internet;
 • atentie la sursele din care descarcam diverse.Estimare preturi

Costul exact de reparatie al calculatrului il putem reda dupa ce s-a efectuat diagnosticarea, urmand ca dumneavostra sa dati sau nu acordul pentru reparatie. Costuri informative servicii de reparatii calculatoare


 • Diagnosticare calculator: 30 lei (doar daca se refuza reparatia)
 • Instalare sistem de operare: 40 lei (include programe de baza si drivere
 • Devirusare: 20 lei
 • Optimizare sistem de operare: 30 lei
 • Instalare anti-virus freeware: 20 lei


Performante

Procesor puternic

Placa video si memoria RAM

Foarte multi cauta placi video pentru jocuri de 8 GB. Nu am vazut pe nimeni sa caute: ce trebuie sa urmaresti cand cumperi o placa video, cum iti dai seama daca sistemul tau este compatibil cu noua placa video, ce sursa de alimentare iti trebuie pentru sistemul care va fi folosit la jocuri.
PC-urile din ziua de azi au cel putin 2 GB memorie RAM, atunci cand vorbim de cele din zona low budget sau in cazurile laptopurilor de Chromebook-uri si pot ajunge pana la 8 GB si daca vorbim de modele mai scumpe chiar pana la 16 GB memorie RAM. 4 GB memorie RAM este optiunea cea mai des intalnita fie ca vorbim de Windows sau de OS X. Cei 4 GB memorie RAM ofera la ora actuala maximum din punct de vedere al raportului performanta/pret.

Memoria de stocare

Solutia de mijloc, reprezentata de o combinatie intre SSD si HDD, este una dintre cele mai bune metode pentru a te bucura si de viteze mai mari de operare, dar si de o capacitate generoasa de stocare. Pentru sistemul de operare si aplicatiile instalate in acesta este recomandat SSD-ul si pentru depozitarea fisierelor este recomandat un HDD cu viteze mai mari de scriere si citire.

Inevitabil, odata cu trecerea timpului calculatorul isi va pierde din putere si se va degrada treptat, pana va ajunge intr-un punct in care va ceda iremediabil. Pentru a intarzia sau a amana cat mai mult acest moment, calculatorul trebuie sa fie intretinut bine.


In timpul utilizarii apar diverse probleme si esecuri de sistem, si ca rezultat functionalitatea normala a calculatorului poate fi intrerupta, si va trebui sa cauti o rezolvare, ceea ce va implica unele costuri.
Calculatorul trebuie pozitionat astfel incat sa nu fie aproape de perete, iar procesul de circulatie a aerului sa nu fie ingreunat. Monitorul trebuie sa fie pozitionat astfel incat sa nu fie expus la razele de lumina directa. Prin expunearea constanta la razele de lumina directa va trebui schimbat contrastul si luminozitatea pe monitor, ceea ce la randul sau poate duce la reducerea duratei de viata a monitorului. De asemenea, in nici un caz a nu se pune monitorul in apropierea surselor de caldura. Acest lucru la fel va avea impact negativ asupra performantei sale si va scurta durata de viata.


DEPANARE SOFTWARE

PRET

Instalare Windows 10
40 Lei/sistem
Instalare Windows 8
40 Lei/sistem
Instalare Windows 7
40 Lei/sistem
Instalare Linux (Mint, DeepIn, Ubuntu)
40 Lei/sistem
Configurare Rooter (Retea Locala)
15 Lei
Instalare Drivere
20 Lei/sistem
Scriere CD drivere necesare
5 Lei/sistem
Scriere DVD (Aplicatii,jocuri,movies,etc)
20/DVD
Scriere CD (Aplicatii,jocuri,movies,etc)
10/CD
Instalare Software
15/sistem
Instalare Games
15/sistem
Instalare Media (movies+muzica)
5 Lei/sistem
Instalare Antivirus sau Firewall
20 Lei/sistem
Devirusare
20 Lei/sistem
Devirusare + Instalare Antivirus
40/sistem
Instalare Cooler (HDD, Procesor, RAM, etc)
15 Lei
Transfer date HDD – HDD
5 Lei/ 1 Gb
Backup date (pe CD, DVD)
10 Lei/ 1 Gb
NOTA: Instalam orice alt soft la cererea clientului!

Peste 10 ani de experienta ne recomanda in fata clientiilor.